Produsen lan Grosir Masker China Dust DEYI

katrangan cekak:

Kunci Khusus / Fitur Khusus

Topeng sing bisa dipecat

Nomer model: DY / 96

Efisiensi filtrasi bakteri (BFE):> 99%

Ukuran: 17.5cm x 9.5cm (Panjang lan jembar)


Detail Produk

Tag Product

Bahan: Non-Woven Lan Melt-Blown Nonwoven
Standar eksekutif: GB / T 32610-2016
Dianggo: Blokna Gas Mbebayani, Ambu, Droplet, Virus lan Bahan-bahan Liyane
Waranti: 2 Taun
Lapisan: 3 Lapisan
Paket: 50pcs / Kothak
Werna: Biru Lan Putih
Kustomisasi: Logo Khusus, Paket Selaras
Tandha dagang: DEYI
Asal: Cixi, Zhejiang, China

 

Kunci Khusus / Fitur Khusus 

Topeng sing bisa dipecat

  • Nomer model: DY / 96
  • Efisiensi filtrasi bakteri (BFE):> 99%

Ukuran: 17.5cm x 9.5cm (Panjang lan jembar)

Rincian produk

1. Telung Lapisan Perlindhungan

Nonwoven + Nyawiji ditiup nonwoven + Nonwoven

2. Topeng Lipat Wrinkled

Wangun telung dimensi, nyuda bocor ing pinggir

3. Jembatan irung sing bisa diatur

luwih pas karo bentuk irung

4. Loop kuping fleksibel

Gelung kuping kanthi lentur: nyaman kanggo nyandhang

Gelung kuping tliti kanthi tliti: ora gampang tiba

Langkah-langkah Processing

Bahan mentah → Wangun → jahitan → Nglereni → Cocokake garis jembatan → Titik kawat gelung kuping → Pemeriksaan Kualitas → Paket


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita