China Nyawiji Tiup Filter Filter Produsen lan Supplier | DEYI

katrangan cekak:

Kunci Khusus / Fitur Khusus

Efisiensi Penapisan Bakteri (BFE)> 99%

Efisiensi Filter Partikel (PFE)> 99%


Detail Produk

Tag Product

Bahan: 100% Polipropilena
Bobot: 25 g / sm
Jembar: 160 cm utawa Ngatur
Werna: Putih

Kunci Khusus / Fitur Khusus

Efisiensi Penapisan Bakteri (BFE)> 99%

Efisiensi Filter Partikel (PFE)> 99%

Fitur:

1. anti banyu

2. Moth-bukti

3. Penyerapan minyak

4. Penebat termal

5. Lestari

6. Anti-Bakteri

7. Dhuwur kekuwatan

8. loropaken kulit

9. Kanthi napas banget

Aplikasi Utama: Bahan Filter, Bahan Perlindungan Lingkungan, Bahan busana, Bahan diafragma Baterei, Ngilangke materi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita