Yen topeng kasebut rusak utawa kontaminasi, mula cepet.

Yen ora dicelup, mung nindakake peran pelindung ing papan umum, ora ing papan medis:

Topeng medis sing bisa dipecat: "Copot kontak nganggo pasuryan, irung lan irung = siji wektu maneh", dibuwang sawise digunakake;

Topeng bedhah medis: Ganti saben 2 nganti 4 jam. Yen njero topeng kasebut teles utawa rereged, mula kudu diganti;

KN95 / Topeng pelindung medis: Umumé, nalika topeng wis rusak, reged utawa resistensi ambegan jelas tambah, topeng anyar kudu diganti. Yen klip irung wis rusak, headband dadi ngeculke, topeng kasebut cacat / ambu ora enak, lan sapiturute, mula kudu diganti wektu


Wektu kirim: Jul-13-2020