Topeng dibutuhake kapan wae nalika ngalami wabah, kepiye sampeyan mbedakake ngarep lan mburi topeng sing nganggo lan topeng putih? Sabanjure aku bakal nuduhake sampeyan kanthi langsung

Bentenaken antarane sisih ngarep lan mburi topeng sing bisa digunakake (1) Saka sudut pandang warna, sisih sing luwih peteng umume sisih ndhuwur topeng, yaiku sisih ndhuwur nalika nganggo. (2) Ditilik saka materi saka topeng kasebut, sisih sing luwih alus umume ing ngarep topeng amarga kudu cedhak karo kulit. Sisih kasar yaiku sisih topeng sing mbalikke, lan kudu diadhepi ing njaba nalika dipakai. (3) Yen mbedakake saka lipane topeng, umume krim kasebut ana ing njaba jisim, lan sisih sing beda-beda yaiku sisih ndhuwur topeng.

2. Sisih topeng lan mburi putih
(1) LOGO topeng: Deleng topeng LOGO. Umumé, topeng LOGO bakal dicithak ing njaba topeng, banjur sampeyan bisa nganggo miturut arah sing bener saka huruf LOGO.

(2) Strip logam topeng: Yen ora ana LOGO ing topeng, bisa dibedakake karo jalur logam. Umumé, ing endi lapisan logam, lapisan siji ngadhepi ing njaba lan lapisan kaping pindho ngadhepi ing jero. Sampeyan uga bisa langsung diadili kanthi ora rata saka jalur logam. Sisih kerucut saka logam logam umume lapisan njaba, lan sisih sing rata uga lapisan njero.

(3) Rupa topeng: Pungkasane bagian ngarep lan mburi topeng bisa diadili dening lip topeng. Nanging, cara iki ora duwe referensi sing kuwat, amarga topeng sing diprodhuksi dening manufaktur sing beda-beda duwe arah lipatan sing beda. Nanging umume kasus, pasuryan topeng melu mudhun ing ngarep, yaiku, sisih ngarep.


Wektu kirim: Jul-13-2020