Ing taun 2019, kita netepake rong cabang ing Vietnam kanggo nggedhekake bisnis perusahaan. Salah sijine dumunung ing Hanoi sing ibukutha Vietnam, lan anther kasebut ana ing kutha Ho Chi Minh, yaiku pusat finansial lan perdagangan Vietnam. We nyewa sawetara karyawan lokal lan sawetara karyawan Tionghoa kanggo nyedhiyakake layanan sing apik kanggo para pelanggan. Gampang kanggo komunikasi karo pelanggan lokal lan para pelanggan liyane. Ing wektu sing padha, luwih gampang nyedhiyakake produk kanggo pelanggan Eropa. Kita uga nekani pameran tekstil akeh ing Vietnam taun kepungkur. Kita khusus nggawe manufaktur jinis rajutan lan tekstil luwih saka 20 taun. Pabrik ngasilake atusan rasukan: Shu Velveteen, Plain Fleece, Single Jersey, Interlock, Ponte-de-roma, Scuba, busana kertu kasar, bulu domba terry Perancis, dll. Output taunan kira-kira 20 ewu ton. Produk kita wis diekspor menyang luwih saka sepuluh negara. Kita terus nggunakake produk berkualitas tinggi lan layanan sing apik kanggo narik kawigaten para pelanggan.


Wektu kirim: Jul-13-2020