Saliyane sisih ngarep lan mburi sing kasebut ing ndhuwur, lan frekuensi panggantos, sampeyan kudu menehi perhatian kanggo nganggo topeng:

Cuci tangan sadurunge nganggo topeng, coba aja nganti nutul ing njero topeng nganggo tangan;

Aja nganggo salah, positif lan negatif, lan aja giliran loro-lorone;

Strip logam kudu dikompresi sabisa kanggo mesthekake ketat saka masker ing tutuk lan irung;

Yen topeng ora dienggo, ngresiki tangan sadurunge dicopot, selehake sisih sing ndemek cangkeme lan irung ing njero, lan simpen ing papan sing resik lan garing saka kontaminasi (kayata tas ziplock sing resik).

Kajaba saka papat topeng sing kasebut ing ndhuwur, ana topeng katun, topeng kertas, topeng karbon sing diaktifake, topeng karang (topeng bintang panas) ing pasar, nanging kurang kandhel lan umume bebas bakteri, dll. Keperluan kanggo filtrasi mikroba. efisiensi / ora ana lapisan filter, ora bisa ngalangi bakteri lan virus kanthi efektif.

Nanging, yen sampeyan ora bisa tuku topeng bedhah / topeng KN95, pasang dhisik dhisik, sing luwih apik tinimbang ora nganggo topeng.


Wektu kirim: Jul-13-2020