Pisanan: ngosok piranti ing meja. Umumé, topeng iki digawe saka kain sing ora dirajut. Materi iki bisa uga ora kuat kaya katun lan bahan liyane, nanging materi iki duwe rong kaluwihan: ora nyerep banyu lan uga ora kepencut. Kanggo kanthong sing nyerep akeh banyu lan cenderung ngeculake rambut, bahan saka kain sing ora ditenun iki cocog kanggo ngumbah piring.
Yen sampeyan nyiapake topeng, banjur copot kawat besi, bisa digunakake kanggo ngumbah piring. Amarga ora nyerep banyu utawa minyak, sampeyan bisa ngresiki sajian kanthi gampang lan mbusak lenga.
Kapindho: banyu saringan, sawetara kulawargane bisa nginstal pembersih banyu kanggo nyaring banyu, nanging ora perlu nggunakake banyu ing pembersih banyu kanggo ngumbah sayuran lan tangan ing pawon. Sawise kabeh, biaya pembersihan banyu iki isih dhuwur. Nanging, sampeyan bakal kuwatir babagan kualitas banyu tanpa nggunakake pembersih banyu.
Nyatane, sampeyan bisa nyandhang topeng menyang kranjang, lan bungkus kain topeng ing sekitar outlet keran kasebut. Kanthi cara iki, banyu sing mili topeng kasebut disaring. Sanajan isih adoh saka efek pembersih banyu, bisa uga Nyaring sawetara partikel gedhe, kayata teyeng lan pasir, uga bisa dipercaya kanthi banyu. Lan regane topeng ora regane. Butuh mung limang utawa enem sen saben dina kanggo ngganti topeng ing limang utawa enem dina.
Katelu: nglindhungi nglelebke, sink pawon utamane gampang diblokir, amarga ing kene biasane bakal nyiram banyu cuci sayur utawa ana, bakal ana sisa-sisa panganan, sisa panganan iki gampang diblokir, sejatine kabeh wong duwe Sampeyan bisa coba metode kasebut, yaiku, nginstal potongan tulle ing posisi sing nglelebke supaya tulle iki nduweni peran kanggo ngalangi partikel sing akeh lebu panganan.
Cara kasebut uga gampang, yaiku kanggo misahake telung lapisan topeng kasebut kanthi kapisah, lan banjur pilih salah sawijining lapisan kanggo nempel ing sink, lan rong lapisan isih bisa digunakake minangka cadhangan, supaya yen banyu mili. sawetara partikel gedhe lan godhong sayur utawa godhong apa wae sing bisa diblokir kanthi kain topeng sing dipasang. Sasuwene kain topeng dicopot, reged kasebut bakal digulung, lan gampang digunakake kanggo langsung diluncurake.


Wektu kirim: Jul-13-2020