Berita Industri |

Berita Industri |

  • Apa pancegahan kanggo nyandhang topeng

    Saliyane sisih ngarep lan mburi sing kasebut ing ndhuwur, lan frekuensi panggantos, sampeyan kudu menehi perhatian marang nganggo topeng: cuci tangan sadurunge nganggo topeng, coba aja nyentuh sisih ndhuwur topeng nganggo tangan; Aja nganggo salah, positif lan negatif, lan aja ...
    Waca liyane
  • Sepira sampeyan kudu nganggo topeng lan ganti

    Yen topeng kasebut rusak utawa kontaminasi, mula cepet. Yen ora dicelup, mung nindakake peran pelindung ing papan umum, ora ing papan-papan medis: Topeng medis dislokasi: "Copot kontak nganggo pasuryan, irung lan irung = kaping maneh", dibuwang ...
    Waca liyane
  • Cara mbedakake topeng lan mburi topeng

    Topeng dibutuhake kapan wae nalika ngalami wabah, kepiye sampeyan mbedakake ngarep lan mburi topeng sing nganggo lan topeng putih? Sabanjure, aku bakal nuduhake sampeyan kanthi bedhil ing antarane sisih ngarep lan mburi topeng sing bisa digunakake (1) Saka perspektif warna, sisih sing luwih peteng biasane umume ...
    Waca liyane
  • Apa sing bisa ditindakake topeng sing nganggo

    Pisanan: ngosok piranti ing meja. Umumé, topeng iki digawe saka kain sing ora dirajut. Materi iki bisa uga ora kuat kaya katun lan bahan liyane, nanging materi iki duwe rong kaluwihan: ora nyerep banyu lan uga ora kepencut. Kanggo kanthong sing nyerep akeh banyu lan cenderung ngeculake rambut ...
    Waca liyane
  • Cabang ing Vietnam

    Ing taun 2019, kita netepake rong cabang ing Vietnam kanggo nggedhekake bisnis perusahaan. Salah sijine dumunung ing Hanoi sing ibukutha Vietnam, lan anther kasebut ana ing kutha Ho Chi Minh, yaiku pusat finansial lan perdagangan Vietnam. We nyewa sawetara karyawan lokal lan sawetara karyawan Cina kanggo pr ...
    Waca liyane
  • Sawetara menehi saran kanggo nggunakake topeng sing nganggo

    1. Gunakake topeng sing bisa digunakake kanggo nutupi irung lan tutuk, nyuda papan ing antarane rai lan topeng. 2. Aja nutul topeng nalika nggunakake. 3. Ganti topeng sampeyan nalika wis lembab utawa lemah. 4. Ganti topeng sampeyan saben 2 jam 4 jam. 5. ngresiki tangan nalika mbusak topeng sing nganggo. 6. Apa ...
    Waca liyane